Зрелище в САЩ! Окървавен, Кубрат нокаутира Дину и вдигна залата на крака

1

Кубрат Пулев нокаутира Богдан Дину в седмия рунд на боя между двамата в Коста Меса, Калифорния.

Кобрата получи много тежка аркада в четвъртия рунд и понесе пордица от удари докато окото му се пълнеше с кръв. Българинът обаче демонстрира огромния си характер и удържа до гонга. От петия рунд нататък той отново пое контрола над мача.

В шестия рунд доминацията му вече бе огромна и за Дину бе трудно да устоява на мощните крошета. Всичко приключи 11 секунди преди края на седмия рунд, в който Пулев прати съперника в нокдаун два пъти преди да дойде и нокаута. При първия Кобрата удари зад главата Дину, за което получи наказателна точка.

За Кубрат това беше 27-а победа от 28 мача на професионалния ринг и 14-а с нокаут. Тя дойде в първия двубой на Кубрат дебюта му кна амриканска земя.

„Мога да кажа на всички шампиони в тежка категория, че идвам, нуждая се и ще взема пояс, не знам кой, но съм много опасен и всички го знаят“, обяви Пулев.

„Парите са важни, но моята мечта е да бъда световен шампион. Започнах в бокса на 12 години, сега е моето време, сега съм готов за големия ринг и мога да го направя“, добави той.

„Искам за благодаря на българската публика, уникални сте! Понякога това, което не е добре, се получава добре. Чувствам се отлично след този мач. Просто се бия. За мен аркадата не беше голям проблем, защото бях готов. Кръвта ме кара да бъда още по-гладен“, заяви Кобрата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ