Във Враца вият срещу малкото куче на Кирил Домусчиев, кметът взриви Фейсбук

7 Dni Sport23.02.2019
Сашо Ангелов

Във Враца изпищяха от зверското бутане на Славия от страна на съдиите. Явно „белите“, чиито президент Венци Стефанов го играе сега куче на Кирил Домусчев, започват да блажат от това свое положение.

“Това е престъпно съдийство, той не позволи да се играе футбол. Не съм сигурен, че има засада при гола на Домовчийски. Всички отсъждания бяха в тяхна полза. Не сме от вчера във футбола. Един втори, трети, пети. Извинявам се много. Искам да обърнем внимание върху тези работи. Това шесто място, борете се. Ние ще играем и във втората осмица”, заяви треньорът на Ботев Сашо Ангелов.

“Не виждам с какво ни надигра Славия. Кой беше съдията, който ни свири в предишния мач с тях? Пак е същият, малко грубо, а?”, добави още той.

Кметът на Враца Калин Каменов пък излезе с коментар в социалните мрежи. Според него два от головете във врата на Красимир Костов са дошли от засада. Ето какво написа политикът във „Фейсбук“:

„Да гледаш мач на Ботев срещу българските „съдии“ е форма на мазохизъм. Ние правим футбол на напук. И 2 гола от засада…“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ