Отрязаха ЦСКА за голмайстора на Екстракласа!

1

Нападателят на Легия (Варшава) – Карлитос, няма да акостира в ЦСКА през зимния трансферен прозорец. Това стана ясно от изявление на спортния директор на поляците Радослав Кучарски.

“Бяха получени оферти за Ярослав Низгоди, Себастиан Шимански и Карлитос. Наскоро дойде добро предложение за Карлитос и от Ню Йорк, но той е важна част от нашия отбор и през този прозорец не се интересуваме от негова продажба. Вярвам, че той ще помогне да спечелим четвърта поредна титла на Полша”, каза Кучарски.

Както е известно, сериозен интерес към Карлитос има от ЦСКА, но преди няколко дни в битката за подписа на 28-годишния нападател се включи и Ню Йорк Сити. Кучарски обаче охлади мераците и на двата клуба, които ще имат възможност да преговарят за негов трансфер евентуално през лятото.

Карлитос е актуалният носител на приза за голмайстор на Екстракласата, след като през сезон 2017/2018 бележи 24 гола за Висла (Краков). През лятото преминава за 800 000 евро в Легия, където за 29 мача се разписва 8 пъти, но към този момент е със статут на резерва в тима от Варшава.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ