Няма такъв клуб! В рамките на броени дни Верея остана без още един играч, уволни треньор и взе юноша на Лион

ЦСКА Верея 2ро (5)

Събитията в последния в Първа лига Верея се развиват със светкавична скорост. В рамките на броени дни – от 7 февруари до днес, 13 февруари, клубът бе напуснат от пореден футболист, уволни официално Небойша Лекич от треньорския пост и привлече поредно чужденстранно попълнение. Интересно обаче как юношата на Лион Тимоти Рюбен се е навил да заиграе на „Трейс Арена“, след като далеч по-слабо платеният талант от школата на Левски Стефан Аличков напуска Стара Загора заради неполучени възнаграждения.

Изобщо, хаосът във Верея продължава да властва и не се знае на какво ще станем свидетели в петък, когато тимът открива втория дял от сезона в Първа лига с домакинство на шампиона Лудогорец.

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Спортно – техническа комисия

Решение – 13.02.2019 г

  • СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ФК на следните футболисти:

– Стефан Антонов Аличков с ФК „Верея” СЗ – считано от 07.02.2019 г.

 

  • СТК констатира едностранно прекратяване от ФК „Верея“ Стара Загора на трудовите правоотношения със старши треньора по футбол Небойша Миличич Лекич считано от 12.02.2019.

 

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ