В Пловдив обявиха Тодор Неделев за продаден! ЦСКА ли е купувaчът?

7 Dni Sport09.02.2019
Неделев - Ботевист завинаги 3

Тодор Неделев ще бъде продаден през лятото! За подписа на футболиста дори вече има отявлен фаворит и е почти сигурно, че звездата на Ботев Пловдив ще продължи именно там кариерата си. Като отборът нe е ЦСКА!

По информация на Plovdiv Derby Неделев ще премине в турския гранд Фенербахче. Турците са готови да платят на Ботев Пловдив исканата за правата на Тошко сума, а самият футболист също е съгласен с предложението му от „фенерите“ условия.

Така в касата на Ботев след няколко месеца ще влезне много сериозна сума. Припомняме ви, че една трета от тези пари ще се полагат на Майнц, които запазиха процент от правата на Неделев, за да го пуснат в Ботев Пловдив.

Преди няколко дни спортният директор на канарчетата направи странно изказване пред Канал 3, заявявайки, че Тошко Неделев струва по-малко от 4 милиона лева, което също бе знак, че явно в Ботев Пловдив вече са договорили определена сума с друг клуб, за която да се разделят със звездата си. „Цената му не е точно 4 милиона, а малко по-малко„, бяха точните думи на Адалберт Зафиров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ