Ново 20 на „Армията“: Ел Маестро се маха заради Люпко, сърдит е и на Ганчев, който му дал цялата власт

Верея ЦСКА 1

Нова версия за очакваната раздяла между ЦСКА и старши треньора Нестор Ел Маестро.

Според Sportlive.bg 35-годишният сърбин не е имал думата за селекцията през зимата и всички решения са били взети от консултанта на клуба и носител на КЕШ Люпко Петрович. Ел Маестро не понасял факта, че бившият треньор на Цървена звезда, Литекс, Левски и много други отбори е над него в йерархията и последното решение за всичко случващо се около отбора е на легендарния специалист. Нестор бил ядосан и, че пред ръководството Петрович се ползва с абсолютно доверие, а според някои слухове, Люпко опитвал и да влияе на шампиона на Словакия в избора му на титулярен състав.

Вече не тайна и за проблемите, които Ел Маестро е имал в съблекалнята с тарторите на тима.

Каква точно е истината едва ли ще стане ясно, но към момента фаворит за поста на Ел Маестро е любимецът на „червена“ България Любослав Пенев, за когото вече е ясно, че има постигната договорка и за личните си условия с Гриша Ганчев.

На снимката: Първата среща между Петрович и Ел Маестро – при победата на ЦСКА с 1:0 над Верея в Стара Загора, когато Нестор изтърпяваше наказание заради изцепката си срещу Лудогорец


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ