Никой няма да даде на Левски да се надигне! Този клуб е необходим на Бащиците слаб и беден

иво тонев

Левски е в перманентна криза в последните два сезона и половина – ръководна, имиджова, игрова, а вече и икономическа.

Клубът на практика е изваден от европейските турнири, делата валят едно след друго, съдия-изпълнители си играят на „Тодорини кукли“, пак няма да има нито титла, нито купа, босът си лакира ноктите в очакване на поредната смяна на собствеността.

Това последното обяснява всичко. Левски трябва да бъде държан слаб и разграден, за да може да дойде новият Бащица. Без значение Васил Божков или Кирил Домусмчиев се казва той. После следващият и т.н.

Този клуб плаща данък на решението на властимащите му фенове като Евгений Бакърджиев и Богомил Бонев, които навремето го вкараха в схемата „Майкъл Чорни“. Те си знаят за какво става дума, само ще спомена, че клубът бе и черна каса. Според генералът от разузнаването Атанас Атанасов – на руските тайни служби.

От тогава досега Левски е вечно някаква каса, без значение черна или сива, което е фатално за него. Някой да знае за какво отидоха 8-те милиона от  „Вивком“!? #КОЙ ги прибра, за да си покрие харчовете?

И понеже Левски трябва да бъде слаб и разграден, за да не обръща никой внимание в каква черна каса е превърнат, на „Герена“ не трябва да има и силни хора. За съжаление в оръжие срещу тези силни хора е превърнат Тръста. На #КОЙ е този тръст не се знае. Но не е на истинските фенове. Защото един човек, който истински милее за Левски, няма да тръгне на война с Иво Тонев или Георги Иванов, когато не е ясно кой ще ги замести.

Днес например е ясно защо бе тази война срещу Иво Тонев, защо бе толкова силно желанието на определени среди той да е далеч от Левски. Защото бе единственият, при който Левски изчисти дълговете си, избегна съдбата на ЦСКА, стигна до финал за купата и титлата, започна да гради стадион и воъобще Левски можеше да стане…Левски! Имаше опасност при пълен мандат на Тонев клубът на „Герена“ да се превърне в работеща фирма, на която не е необходим Бащица.

Което не се вписва с основното предназначение днес на Левски – да бъде касичка на същите тези Бащици.

4 comments

  • Куни

    17.01.2019 at 18:12

    Бонче на вас партията ви дасв стадион в София на центъра и ни прати на майната му като ни взе стадиона в центъра! Помниш ли или забрави? Какъв наем да плащам ако ми вземат жилището на Витошка и мв прятят в Ботунец насила в някаква гола поляна без покрив????
    Иначе Тонев има дикция Спас също но да кажа че освен че бямаъ един лев и двамата при Тонев Левски продаде купата на Черно море именно за да махне Батков и да остане сам шеф а и имаше проблем а лиценза който ако бяхме се класирали излизаш на бял свят. Осен това всичко разбра само не и ти за Уредения мач с Хасково на Герена 1-1 в Хасково за Купата пак 1-1 и с Локо Пд 2-0 2-3 !!!! Мача с Лудогорец също миришеше тоя от откриването на сектора. И двата отбора излезнаха да си разиграват пасчета. Така че.го остави тоя тотаджия. На вас страха ви е да не дойдат Наско Божков и Мъри щото тогава ще стане страшно. Те няма да искат да са втора цигулка като Ганчо и Русев на който Бойко може да им вземе всичко ако реши!

  • Konan

    17.01.2019 at 18:53

    Бонке бонбонке, Левски са имали свой стадион и той е на мястото където е построен ст.В.Левски.Принудително са изгонени и им е дадено място в кв.Подуяне, където феновете построяват сами стадиона.Какъв наем да плащат и на кой.Чети малко автентична история, за да видиш истината,а не това, което ти шушне Г.А агента.Пишеш, че Тонев ни бил загробил за строежа, пък после, че го бил построил с пари от тотото?!Преди да публикуваш, чети какви простотии си наръсила!

  • Unknown blue

    17.01.2019 at 23:16

    Бонке, цървул отебан, да ти го натърти и нафърфори цялата мръсна червена паплач от 1994 насам!
    Морал ще четеш на Калев Балев!
    Кой ви плати емблемата, ма пача?! Колко от тия 11 милки са полза на циганизирания антисоциален етнос, към който, ти гнусотио принсдлежиш? Какъв престъпен начин, какви наеми, какви 5 лева?
    Отивай да целуваш междубузието на падишаха, наместо да словоблудстваш пасквили под нещо, което гъбясалития мозАк едва ли някога ще процесне!
    Марш обратно в клоаката си

  • БРАНКО

    18.01.2019 at 18:02

    Цонке, Цонке, кой те е каландрисвал не знам, но виждам че нито очи имаш да четеш, нито уши имаш да слушаш онова, което подмолната ти красноармейска душа може да понесе. Факт е, че самият Батков вложи близо 50 (ПЕТДЕСЕТ) милиона в поддръжка и ремонти на този стадион. От тези вложения се правеха отчисления за погасяване на данъка. Колко пирона бяха ударени при ползването на стадиона на МНО от умрелия ЦСКА? Можех да бъда съгласен с теб да бъде върнат на „сините“ Националния стадион, ако не беше твърде късно вече. Сега бягай на вечерно училище, поне да се научиш да четеш! Виж писането е лесно.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ