И ФИФА погва Левски! Не са платили за трансфер отпреди година!

красимир иванов

На Левски му предстои още един казус, с който трябва да се справи. Още един клуб е решил да търси правата си във ФИФА заради неизгладени отношения със „сините“.

От Дижон са сезирали централата в Цюрих, защото от „Герена“ не изпълнили докрай задълженията си около трансфера на Антони Белмонт. Халфът подписа за 3 години с Левски на 1 септември 2017 година. Дотогава имаше 8 мача за Дижон в елита и 17 във Втора дивизия.

Френският тим обяви, че Белмонт е бил продаден на „сините“ от София, но не пожела да разкрие за каква сума става въпрос.

Според запознати от Левски не са се изплатили докрай, което е накарало шефовете на Дижон да потърсят помощта на ФИФА. По този начин действа и Витория Сетубал. Португалците претендират за пари по сделката за Нуно Рейш.

Левски пък най-вероятно ще търси и вариант за раздяла с Белмонт, който се наби в очите на Славиша Стоянович с поведението си, когато бе заменен при издънката 2:2 със Септември.

Антони бе привлечен по настояване на Делио Роси и се превърна в една от най-големите енигми на „Герена“.

„Меридиан мач”

One comment

  • иван

    30.12.2018 at 13:43

    Вече всичко е ясно. Подуенци отиват в А окръжна група. ФАКТ…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ