Деца, майки, бащи и кандидат-миски излязоха на корта срещу Мико Кузманов

7 Dni Sport30.12.2018
Димитър Кузманов тенис мол Парадайс 32

Ракета №1 на България в купа „Дийвис“ Димитър Кузманов участва в рекламно събитие по повод предстоящото през февруари четвърто издание на тенис турнира от серията АТP 250 в София.

Той поигра с близо 100 хлапета на импровизиран тенис корт в столичен мол, а след това раздаде множество автографи в магазина на основния партньор на надпреварата – Асикс.

Турнирът ще се проведе между 3 и 10 февруари в зала “Арена Армеец”, а сред участниците в него са Стан Вавринка, Карен Хачанов, Стефанос Циципас, Даниил Медведев, Гаел Монфис и Фернандо Вердаско.

Интересът към Кузманов бе огромен, като освен деца и техните майки и бащи пожелаха да излязат срещу най-проспериращият български тенисист тази година. Появиха се на корта и кандидат-миски, а за интереса говори факта, че събитието продължи повече от два часа на два етажа в мола.

В магазините на „Асикс“ пък бяха разиграни на томбола безброй награди с любезното съдействие на Любо Ганев. В тях всеки закупил билет за София Оупън ще може да ползва 30 процента отстъпка от новата колекция на спортна марка №2 в света!

КОИ ИЗЛЯЗОХА НА КОРТА СРЕЩУ МИКО – ВИЖ ТУК

КАКВА ТЕНИС-ЛУДНИЦА НАСТАНА В МАГАЗИНА НА АСИКС – ВИЖ ТУК

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ