Първо в 7DS: Агентът на чужденец, който иска да бяга от ЦСКА, пристигна в София! Ще успее ли да убеди Ганчев да го продаде? (СНИМКА)

Славия Цска 2ро 11

Агентът на една от звездите на ЦСКА – Едвин Джеси, е в София за среща със своя клиент. Два дни преди двубоя на „червените“ с Ботев Пд Михаел Клуковски е у нас, а най-вероятно ще остане и да гледа на живо последната среща на своя клиент за годината. И Клуковски, и крилото качиха кадър от срещата си в социалните мрежи.

Нищо чудно Клуковски да е в България и за да запознае Джеси с клубовете, които са започнали да проявяват интерес към него и параметрите, които те са готови да му предложат, за да напусне ЦСКА. Както е известно, ганайският национал напира за трансфер, тъй като е ясно, че е желан от английски тимове от Чемпиъншип, отбори от елита на Шотландия, а дори се говори и за интерес от страна на Брайтън и Уулвърхемптън от Висшата лига. Джеси търси шанса си за голям пробив на европейската сцена, а и игрите му през календарната година с червената фланелка дават основания за това.

От „Българска армия“ ще искат между 1 и 1,5 млн. евро за футболиста.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ