Павел Колев решава кой да е спортният директор на Левски! Един чужденец вече отпадна!

павел колев, наско сираков

Шансовете на италианеца Кристиано Джарета да стане спортен директор на Левски са много малки, твърди „Тема Спорт“. Медиите на апенините съобщиха, че сините са влезли в контакт с 50-годишния специалист, като той дори на няколко пъти е бил в България и е гледал мачове на тима.

Засега от „Герена“ няма да бързат с назначаването на човек на тази длъжност. Този въпрос ще бъде решаван от новия изпълнителен директор на клуба Павел Koлев. Настоящият шеф в БФС ще встъпи в длъжност на „Герена“ на 1 януари 2019 година.

Кристиано Джарета е роден на 16 март 1968 година. Той вече е заемал подобен пост в три италиански клуба. През 2011-а той е назначен в Новара. След това хваща юздите в елитния Удинезе – в този клуб работи между 2013 и 2016 година. Последната му работа е била в Асколи – напуска на 12 юли 2018-а. Джарета е и човекът, осъществил трансфера на Антонио Вутов в Удинезе в началото на 2014 година. По негово настояване фриуланите вадят близо 1 милион евро, за да закупят офанзивния халф в редиците си. Тогава Вутов все още нямаше 18 години, но вече бе записал 39 официални мача за тима от „Герена“, в които бе реализирал 4 гола.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ