Надутият в Първа лига балон гръмна в Швейцария! Лудогорец се сгромоляса мощно, голямата цел става мираж след втора поредна загуба!

1

Постигането на голямата цел на Лудогорец този сезон е под сериозна заплаха! Тимът на Пауло Аутуори се цели в излизане от груповата фаза на Лига Европа, но след загуба и във втория мач от потока тимът е на последното място и ще се нуждае от много добри резултати в оставащите 4 срещи. Тази вечер в Швейцария разградчани загубиха с 0:1 гостуването си на Цюрих след късно попадение на Виктор Палсон.

Голям брак бе завладял играта на разградчани през първите 45 минути. Те стигаха сравнително лесно до зоната пред наказателното поле, но там не успяваха да намерят точното решение, за да изострят атаката си и да стигнат до голово положение. Такова се получи в 25-та минута след опит за изстрел на Марселиньо, след който блокираната топка се върна в него, но бразилецът не успя да я прати във вратата от 6-7 метра. За Цюрих Кололи стреля опасно от пряк свободен удар.

В последните секунди на първото полувреме Брандао успя да се измъкне от отбраната на швейцарците и да догони топката, но я чукна в аут, а не в мрежата. Бразилският нападател не успя да засече добре в 48-та минута и прати леко в обсега на стража Брехер. Марселиньо и Натанаел се пробваха с далечни удари, но неточно.

Второто полувреме като цяло не предложи много интересни ситуации и, когато срещата вървеше към 0:0, Цюрих изпълни късо ъглов удар в 84-та минута. Последвалото центриране намери Виктор Палсон, който бе заел позиция зад гърба на Антон Недялков и пред Сисиньо. Исландецът скочи сам и с глава не остави шансове на Ренан, за да донесе победата над швейцарците.

В следващия кръг Лудогорец е гост на АЕК в Ларнака, а Цюрих ще играе с Байер (Леверкузен). Тази вечер Аспирините спечелиха над кипърците с 4:2 и оглавяват група А с 6 точки, колкото имат и швейцарците. Лудогорец и АЕК са с нула.

ЦЮРИХ – ЛУДОГОРЕЦ 1:0
1:0
 Палсон 84

ЦЮРИХ: 25. Брехер, 3. Максо, 6. Палсон, 13. Неф, 14. Домгжони, 15. Одей (81-Сесаи), 17. Бангура, 22. Рюг, 27. Шонбахлер (70-Родригес), 70. Кололи, 71. Кризю

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 3. Недялков, 4. Сисиньо, 6. Натанаел, 9. Брандао (70-Шверчок), 10. Кампаняро, 18. Дяков (70-Горалски), 30. Моци, 84. Марселиньо (79-Махлангу), 88. Вандерсон, 92. Лукоки

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ