Аутуори шокира, говори за липса на индивидуална класа в Лудогорец! Даже Вили Вуцов му се вбеси и го оплю!

пауло ауторори, лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира загубата от Цюрих със спокоен тон, като наблегна на това, че отборът му е сбъркал само веднъж и това е коствало поражението.

„Труден мач, двамата вратари нямаха много работа. Имахме голям шанс през първото полувреме, контролирахме мача, но не спечелихме. Индивидуално не бяхме на най-доброто ниво и не играхме добре. Допуснахме много грешки в подаванията и заради това не създадохме играта, която искахме. В последната третина не успяхме да контролираме ситуацията. Не сгрешихме до 84-та минута, но го направихме след статично положение и това е резултата.

Не трябва да допускаме повече такива грешки, надяваме се да сме по-добри в следващия мач. Всеки мач е важен, но следващият двубой в групата е ключов и трябва да направим всичко възможно да го спечелим“, завърши Аутуори, а изказването му предизвика Велислав Вуцов, който анализираше двубоя в студиото на БНТ, да изригне: „Той си призна, че е излязъл за 0:0!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ