Грозна сага в Русе! Треньорът ще бъде уволнен в неделя! Заместникът му вече се изфука с назначението, шеф замазва скандала

доктор симеон симеонов

Сагата с назначението на Людмил Киров като старши треньор на Дунав придоби грозни краски. След като вчера младият специалист в прав текст каза, че се е разбрал с русенци и поема отбора, днес пред „Тема спорт“ президентът на клуба д-р Симеон Симеонов заяви, че яснота около треньорския пост ще има след мача с Берое в неделя.

„В момента отборът се води от Цветомир Младенов и поне до мача в неделя ще е така. Съжалявам, ако Киров наистина е казал думите, че се е разбрал с мен. Допускам обаче, че изказването му е малко извадено от контекста. За момента няма такова решение и предпочитам преди понеделник да не коментираме нищо. Ние говорим с доста треньори. Да, включително и с Людмил Киров, имаме принципна уговорка, но в момента той знае, че треньор на Дунав е Цветомир Младенов. Нека изчакаме резултата в неделя“, допълни Симеонов, на практика, казвайки, че Младенов може да получи кредит на доверие при положение, че победи Берое, което не изглежда особено вероятно. Само преди броени дни шефът на русенци обяви, че настоящият наставник има доверието на ръководството, а и самият Цветомир Младенов заяви, че ще работи в Дунав като постоянен, а не като временен, треньор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ