Хората на Папазки развъртяха метлата в ЦСКА, 8 са на изхода на „Армията“, Бусато е голямата цел

7 Dni Sport10.05.2024
ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, Густаво Бусато

Най-малко осем футболисти ще напуснат ЦСКА след края на сезона, съобщава „Труд“. На голяма част от отбора договорите изтичат и нищо чудно да са си намерили нови отбори.

Изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов обявиха на пресконференция, че с всеки персонално ще водят разговор. Но не уточниха в каква насока.

Сред най-сигурните напускащи са Мено Кох и Емануел Шакич. Нидерландецът така и не влезе във форма след тежката контузия през 2021 година, а е сред най-добре платените в ЦСКА. Австриецът пък бе доведен от бившия треньор Нестор Ел Маестро, а с нищо не впечатлява, за да заема мястото на някой българин.

Много вероятно е да напуснат още Данило Асприля и Фернандо Каранга. Ще се мисли за бъдещето на Енес Махмутович и Иван Турицов, но не е изключено двамата защитници сами да пожелаят да не преподновят контрактите си. Най-голямата цел на ЦСКА е да задържи вратаря Густаво Бусато.

Желанието на новите шефове е да има по-голям баланс в отбора. И затова трябва „да пипат с бели ръкавици“ при решаването за взимане и освобождаване на футболисти.<


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ