Треньорската сага „Киров“ намери своя край! Младият специалист обяви кой отбор от Първа лига поема!

людмил киров

Tреньорската сага с неочакван герой Людмил Киров намери своя край! След като в последните двайсетина дни младият специалист първо напусна Ботев (Гълъбово), за да поеме Верея и после си тръгна само след 9 дни начело на старозагорци, в битка за услугите му влязоха втородивизионният Локо (ГО) и елитният Дунав. Киров дори изгледа на живо срещата между двата тима от 1/16-финалите за Купата сред феновете на железничарите, а днес се появиха информации, че той се е разбрал с шефовете на клуба и вече работи по тактиката за предстоящия мач от Втора лига срещу Струмска слава. Киров обаче заяви, че ще поеме Дунав, а на Локо.

„Вярно е, че поемам Дунав. Мога да потвърдя също така, че имаше разговори и с Локомотив (Горна Оряховица). Дунав обаче е една много сериозна част от моя живот. Разбрахме се с президента д-р Симеон Симеонов. От понеделник официално поемам отбора“, заяви за KotaSport.com Людмил Киров.

Назначението на младия наставник в Русе със сигурност ще успокои обстановката около отбора и още повече феновете, които настояваха пред ръководството именно юношата на Дунав да е новият старши треньор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ