Огромен скандал със звездата на ЦСКА: Бил на дискотека до днес сутринта, диджей го издаде

7 Dni Sport21.04.2024
1

Футболистът на ЦСКА Фернандо Каранга се е весели до ранните часове на неделя в столична дискотека преди гостуването на „армейците“ на Арда, пише „Дспорт“. Двубоят от 30-ия кръг на efbet Лига на „Арена Арда“ е днес от 20:15 часа.

ВСИЧКИ ВАЖНИ НОВИНИ ЗА ЦСКА ОТ ДНЕС – В НАЙ-НОВИЯ ЧЕРВЕН САЙТ ТУК

На ексклузивните кадри се вижда как футболистът на ЦСКА-София се забавлява преди двубоя на своя тим, като бразилецът събра погледите, след като излезе да танцува.

Каранга получи контузия преди двубоя на ЦСКА с Ботев Пловдив за Купата на България, загубен от „червените“ с 0:1 на Националния стадион „Васил Левски“. Въпреки това обаче се очакваше бразилецът да попадна сред избраниците на Стамен Белчев за гостуването в Кърджали, след като от клуба обявиха, че нападателят е подновил тренировки с основната група в петък.

Фернандо Каранга дори бе на няколко пъти поздравен от диджея, като столичното заведение публикува кадри на своята видеостена, на която се вижда изписано цялото име на футболиста – Луис Фернандо да Силва Монте.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ