Треньор, извел Гриша Ганчев до титла: Дръжте купата! Второто място може да се загуби, третото – също

7 Dni Sport21.04.2024
1

Бившият треньор на ЦСКА Ангел Червенков сподели пред „Мач Телеграф“ коментара си за поражението на от Ботев Пд за Купата с 0:1 в София. Той заяви, че „армейците“ имат шанс да обърнат мача на „Колежа“, но няма да е никак лесно.

ВСИЧКИ ВАЖНИ НОВИНИ ЗА ЦСКА ОТ ДНЕС – В НАЙ-НОВИЯ ЧЕРВЕН САЙТ ТУК

„Реално погледнато на ЦСКА потенциалът е по-голям от този на Ботев Пд и може да се обърне резултатът. Ще бъде по-трудно, защото домакините ще имат голяма подкрепа от трибуните. Плюс това очаквам там да видим тактическо надлъгване. Всичко е възможно да се случи. Авансът не е голям, за да не може да се обърне, но всичко зависи от футболистите. Абсолютно всичко може да се случи в този мач. Фернандо Каранга отсъстваше, защото е контузен. Има достатъчно футболисти, които могат да го заменят. Не знам дали ще е на линия за реванша“, започна Червенков.

„Стамен Белчев познава добре отбора. Той е водил отбора и е наясно каква е обстановката. С две ръце съм „За“ ЦСКА да бъде воден от българин. Имаме доста кадърни треньори в България и не бива да ги подценяваме. Стамен е човек, който е работил с ръководството и доскоро водеше втория тим. Най-нормално беше да му се гласува доверие на него. Пожелавам му успех! Дано успее да вдигне момчетата. Сега предстои мач с Арда в Кърджали. Те не се намират в най-доброто си състояние. Дори и след смяната на треньора. Не виждаме особено много позитивни резултати, но в Кърджали е трудно да се играе. Всичко зависи от моментното състояние и нагласата на отборите. Ще бъде интересно. Ключът към победата е една по-активна игра и повече желание и воля за успех. Дано да го покажат и да вземат трите точки. Не са приятни резултатите от последните два мача. От гледна точка и на мотивация и амбиции. Тези резултати не устройват феновете, които показват сериозна подкрепа, а в един момент се разочарова. ЦСКА трябва да направи всичко възможно, за да вземе Купата на България. Това е най-прекият път към евротурнирите. Второто място в класирането може да се загуби, а и третото дори. Освен това, при спечелена Купа на България отборът ще играе в Лига Европа“, завърши Червенков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ