Две новини накуп от Лудогорец: Ясна е съдбата на Дерменджиев! Ще има и умопомрачителен трансфер

7 Dni Sport21.04.2024
Етър - Лудогорец, Георги Дерменджиев

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че отборът е концентриран върху мачовете си през сезона, но същевременно мисли за идната кампания.

Шампионите се наложиха над Хебър в последния си шампионатен мач, но още не мислят за титлата.

„Още не изстудяваме шампанското. Поздравявам Любо Пенев за работата му в Хебър. Ние изиграхме добър мач. До известна степен съм доволен от изпълнението на моите изисквания, но има още върху какво да се работи. Лудогорец иска да се представя добре и на международно ниво. Няма как да се чувстваме фаворити и за Купата на България. Очаквам тези мачове с Хебър да са по-различни. Може би ще бъдат по-агресивни и освободени, няма да играят плахо“, сподели той в интервю.

Наставникът е уверен, че възпитаниците му разбират неговата идеология.

„Имах много разговори с играчите, които разбраха изискванията ми. Аз се съобразявам и с техните възможности. В много от мачовете смените извоюваха победите. Играчите разбират какво искам и се стараят да го правят. Аз се радвам на характера, който проявяват. Това нещо трудно се постига, но играчите имат потенциал и са жадни да постигнат тези успехи. Искам момчетата да бъдат за пример“, допълни пловдивчанинът.

Бившият национален селекционер вече мисли за идния сезон и кампанията на тима в евротурнирите.

„Още от зимата имаме план за лятото. Мислим отдалеч. Важно е да сме щастливи от това, което сме направили. Хубаво е, че има интерес към футболистите ни. Мисля, че цената на Якуб Пьотровски трябва да бъде рекордна за България“, добави треньорът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ