ЦСКА към двама от мача с Левски: Сядайте и подписвайте! За дълго…

7 Dni Sport11.04.2024
Данаил Ганчев, Маурсио Гарсес

ЦСКА ще направи още една стъпка по отношение на младите си играчи от дубъла след евентуалното влизане във Втора лига. „Тема Спорт“ твърди, че първи професионални договори с клуба, и то дългосрочни, ще подпишат двама от талантите – Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски.

Те са основна част от втория тим, воден от Стамен Белчев, като направиха зимна подготовка с първия състав на лагера в Турция.

18-годишният Антонов действа като дясно крило. 19-годишният Георги, който е брат на бившия защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски, играе като халф. Той може да действа като офанзивен и дефанзивен полузащитник.

Очаква се в следващите дни „армейците“ да официализират новината за двамата си таланти. През настоящия сезон те вече играха за първия отбор в елита – Антонов в два двубоя, а Чорбаджийски в един.

От лятото на тях ще се разчита по-сериозно при мъжете. Двамата бяха в групата за дербито с Левски, спечелено с 2:0 в неделя.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ