В Разград извадиха молива и пресметнаха: Приключваме с efbet лига! Ще го разреши ли Домусчиев?

7 Dni Sport11.04.2024
payimage-615085

ЦСКА 1948 и Лудогорец се изправят един срещу друг в отложен мач от есенния дял на първенството. След изиграването му, всички тимове от елита най-сетне ще имат по равен брой мачове, което не се е случвало от втория кръг на шампионата.

ФК ЦСКА 1948 е в слаба форма, като няма победа от средата на декември, а тимът спешно се нуждае от точки, за да се завърне в топ 6 в класирането.

Лудогорец гледа смело към нова титла в българския елит, а „орлите“ имат чудесната възможност да се откъснат на девет точки на върха в класирането.

Тимът на Георги Дерменджиев е с безапелационно най-силното нападение в родния шампионат, отбелязвайки впечатляващите 72 гола в 27 мача и допускайки едва 15.

Лудогорец е в невероятна форма, като последната загуба на отбора в първенството е от ноември месец.

Ако победи днес, Лудогорец на практика ще приключи тотално шампионската интрига в efbet лига. Освен 9-те точки на върха, те имат и една бонус от предимството в директните сблъсъци с ЦСКА. С оглед съперниците в последните два кръга от редовния сезон – Арда и Хебър, се предполага, че Лудогорец ще влезе с тази преднина в плейофите. И за да не стане шампион, трябва в тях да загуби 4 от петте мача…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ