Домусчиев е бесен, нареди някой в Лудогорец да намери Памела от „Ергенът“ и да я накара да млъкне

1

Скандалната участничка от „Ергенът“; Габриела Иванова съвсем се оплете за  личния си живот. Два дни след като си  призна за връзката с Оливие Вердон от „Лудогорец“, разградчанката рязко се извъртя. Изведнъж вече двамата имали само бизнес отношения.

„ Обръщам се за последен път към всички за грешните спекулации по мой адрес. Човекът, за когото се изписа – Оливие Вердон, че е във връзка с мен – НЕ Е! Имаме само бизнес отношения. Не смятам, че има нещо лошо или нередно в това. Пожелавам на всички да са по-добри хора и да не се хранят с жълтите медии, които всички знаем, че пишат пълни глупости и се наслаждават да тровят живота на хората“, изля се Габриела в инстаграм

В петък участничката в „Ергенът“ беше в „Преди обед“. Там, както и в самото риалити шоу говореше съвсем различни неща.

„От 2021 г. не съм влизала в сериозна връзка. Непосредствено преди нашето заминаване не бях в някаква дълга връзка, а си намерих човек, с който имаме интереси. Бях объркана, защото стана 6 дни преди да записваме предаването. От паниката реших да не казвам на никого и да го запазя за себе си. Не споделих това на Пами, защото така тя нямаше да може да се срещне с Алек и евентуално да открие любовта, а Оливие беше против това да участвам й не му беше приятно, но му обясних ситуацията, и той трябваше да ме разбере“, разкри Габи тогава.

По-малко от 72 часа по-късно ергенката обърна плочата. Според запознати зад опита й да отрече връзката си с Вердон стои самият той. Футболистът се опитва да спаси брака си, който е сериозно разклатен след разкритията за аферата му. Още повече, че съпругата му разбра за изневярата от национален ефир. Скандалът пък е изпилил тотално нервите на клубния бос Кирил Домусчиев, който полудява видят ли бял свят подробности от спалнята на някой от футболистите му. Босът е наредил на подчинените си да намерят начин да накарат палавницата да млъкне по темата.

Габриела и сестра й Памела бяха изхвърлени от шоуто „Ергенът“ в четвъртък вечерта, след като търсещият своята булка Алек разбра, че двете са сестри са го лъгали. Той бе още по-шокиран, че едната, от тях има гадже извън предаването.

„Тя не спира да говори пълни глупости, за които дори сама не си вярва. Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг човек“, заяви Алек тогава.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ