Интерес от чужбина към Пламен Андреев

7 Dni Sport28.03.2024
Локомотив Пловдив - Левски, Димитър Илиев, Драгомир Драганов, Димитър Илиев, Пламен Андреев

Вратарят на Левски Пламен Андреев е приковал вниманието на няколко клуба от чужбина и не е изключено да се стигне до неговата продажба след края на сезона.

Играчът вече три сезона е част от първия състав и се превърна в основния играч под рамката за сините.

Пламен Андреев се намира в серия от 434 минути без допуснат гол. За последно инкасира попадение в 16-ата минута при гостуването на Пирин Благоевград, спечелено с 2:1, а след него нареди четири мача със суха мрежа. През първия полусезон вратарят и защитата пред него често се пропукваха и това доведе до попадения, които костваха точки и отдалечаване от първите места в класирането. Сега се наблюдава голяма промяна в стража и той се отличи с добри спасявания – две от които решаващи при успеха с 4:0 над Арда на „Герена“. Общо за сините вече има на сметката си 76 двубоя във всички турнири.

Ако се стигне до продажба на Андреев, дори и Наумов да бъде взет, сините пак ще се оглеждат за играч под рамката. Защото става все по-вероятно Николай Михайлов да окачи ръкавиците след края на сезона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ