Любимец на Ел Маестро си върна доверието му, започва титуляр за сефте от 6.10.

ЦСКА, Тренировка, Емануел Шакич

Универсалният футболист на ЦСКА Емануел Шакич ще запише първи мач като титуляр в първенството от близо 5 месеца. Той ще започне отдясно на отбраната при визитата на Локомотив София в отсъствието на контузените Иван Турицов и Мартин Стойчев.

За последно 33-годишният австриец започна от първата минута в шампионата при победата с 3:0 над Хебър на 6 ноември. Оттогава насам стартира единствено при гостуването на Славия в турнира за Купата на България.

Шакич бе последното лятно попълнение на ЦСКА, като се присъедини към тима след затварянето на трансферния прозорец по желание на треньора Нестор Ел Маестро. Двамата бяха работили заедно през сезон 2019/20 в Щурм Грац.

Поливалентният играч обаче не бе особено убедителен в първите си месеци в Борисовата градина и се задоволи с ролята на резерва в състава. Записа 70 минути при победата над Ботев Пд в последния кръг, заменяйки Турицов, като се представи на добро ниво. Ел Маестро го използва и в средата на терена.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ