Пазар за милиони ахна по техничар от ЦСКА, „PremerTiempo.co“ пусна фанфарите

7 Dni Sport12.03.2024
Черно море - ЦСКА, Марселино Кареасо

Офанзивният халф на ЦСКА Марселино Кареасо предизвика фурор в Южна Америка.

Изданието „PrimerTiempo.co“ прави кратък анализ на представянето на футболиста с екипа на „армейците“ и набляга на впечатляващата прецизност на пасовете на родения в Колумбия футболист, който притежава и венецуелски паспорт.

„Марселино Кареасо е взел участие в 19 от всички 24 мача на ЦСКА от началото на сезона в българското първенство, като е бил титуляр във всичките срещи със свое участие. Роденият в Ел Кармен де Боливар футболист има два гола и една асистенция в шампионата, но впечатлява със средна точност от 88% при пасовете си“, отбелязва изданието.

Южноамериканецът пристигна в ЦСКА през лятото на 2022 г., като до момента е изиграл общо 50 мача за „армейците“, в които е отбелязал пет гола и е направил седем асистенции. От началото на настоящия сезон халфът, който може да бъде ползван и като дясно крило, е взел участие в 24 срещи във всички турнири за „червените“, като през есента се разписа при победите над Етър (1:0) и Крумовград (4:1), а при успеха срещу дебютанта в родния елит направи и голово подаване.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ