Сензационен проблем спира Гонзо за президент на БФС? Учил е само до 8-и клас, дипломата му след това – фалшива

Георги Иванов - Гонзо,

Кандидатът за президент на БФС Георги Градев атакува своя конкурент Георги Иванов-Гонзо, като за пореден път на преден план излезе въпроса за дипломата на бившия нападател и получения и на тази база треньорски лиценз ПРО.

Ето какво написа Георги Градев във Фейсбук:

„Скандално е, че измамник с фалшива диплома за средно образование, който е учил само до 8-и клас, може да се превърне в аватар на статуквото на Боби Михайлов и дори да си помисли, че може да бъде президент на Български футболен съюз.

Задължително условие за треньорски лиценз ПРО е кандидатът да има средно образование. Трябва незабавно да се анулира лицензът на измамника.

На срещата в Пазарджик е имало само 4 човека.

ПОЗОР!

П.П. Призовавам журналистите да отидат на срещата с Гонзо в София в сряда (6 март) от 18 часа в хотел „Хемус“ и да зададат въпроса как Гонзо е завършил 22-ра гимназия като частен ученик през 1994 година, когато се премества в София едва през 1997 г. И защо каза пред Слави Трифонов на 28.11.2001, че е учил само до 8-ми клас. Това е грандиозна измама! Не може измамник да бъде президент на БФС!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ