Ясен е първия директор, който Папазки гони от ЦСКА! Сменя го… телевизионен коментатор

7 Dni Sport09.05.2024
payimage-622511

Промените в ЦСКА ще засегнат и школата. Паралелно със смяната на властта, строежа на „Армията“ и ръководните рокади, се планират такива и в ДЮШ. Те ще се отнасят основно до треньорите на отделните набори.

Наставникът на набор 2009 Росен Стоянов, който води U15 в Елитната група, където представянето е безобразно, почти сигурно ще се раздели с поста си след края на сезона. Отборът е 11-и, на 4 точки от изпадане от дивизията. Очакват се поне три треньорски промени в школата на ЦСКА през лятото.

Никак не е розово положението и при U16 и U17. Те са доста по-напред в своите класирания, но и доста зад лидерите – в случая Лудогорец.

Юношите старша на ЦСКА, родени през 2006 година, са единственият лъч на надеждата, след като се класираха на финала за Купата на БФС. Те ще спорят за трофея със Септември Сф на 16 май. Добре върви и дубълът на червените, който е съставен основно от играчите до 19 г.

Начело на ДЮШ е Костадин Ангелов, но не е изключено и там да има промяна, като е възможно назначаването на телевизионния коментатор Бойко Величков.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ