Пичове, защо не признахте вчера: ЦСКА е на Папазки! Да, лежал е в затвора, но е попаднал на хора…

1

ЦСКА проведе вчера една от най-безобразните пресконференции в историята си.

Появиха се двама „сламени“ герои и обясниха, че митична Фондация е придобила клуба, те остават да го управляват „както досега“ и не бива да се очакват резки движения от „червените“. Нито като бюджет, нито като цели.

Единственото конкретно, което казаха Филипов и Орманджиев бе, че… Христо Стоичков запазва 20-те си процента.

Пичове, не е сериозно! Да не кажа, че е малко срамно.

Представете си Ливърпул да има нов собственик, но директорите излизат и го представят като Фондация и започват да ръсят акъл за акциите на малките собственици… А, да, че и досегашният бос си дал акциите без пари на Фондацията. След като е потрошил над стотина милиона за ЦСКА!

НЕ Е СЕРИОЗНО!

Вчера изтерзаните фенове на ЦСКА очакваха да чуят истината. Дори да не е лицеприятна като повечето истини. Но няма как да се крие, защото всички я знаят.

Да, ЦСКА вече е собственост на хазартния олигарх Валтер Папазки. Да, осъден е за поръчани убийства, лежал е в затвора, но е попаднал на хора и е станал човек. И сега ще издържа ЦСКА.

Няма да прави резки промени в бюджета, както не прави в нито една фирма. И когато види, че фирмата му „ЦСКА“ се развива както фирмата му в хазарта, ще започне по-сериозни инвестиции. За да направи ЦСКА №1 у нас както гледа да направи и букмейкърската си къща.

Сигурно, когато това се случи, Валтер Папазки ще застане и с лицето си като бос на ЦСКА. Дотогава „армеците“ ще са собственост на Фондация.

Това трябваше да кажат двамата буфосинхронисти вчера…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ