Те му вкараха 40 гола в efbet Лига, Локо Пд го харесали за заместник на Хоркаш

1

Локомотив (Пловдив) ще се опита да разреши вратарската криза в отбора, но чак от следващия сезон, ако това което са намислили, въобще е разрешение. В клуба вече са набелязали двама български вратари, за да решат проблема на този пост, но те идват от невзрачни в момента отбори.

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

Става въпрос за 24-годишния Мартин Величков (Етър) и 20-годишния Константин Костадинов (Марек).

Величков преди време беше на тестове на „Лаута“, но тогава за него не се намери място в отбора и той премина в Спортист (Своге), откъдето бе взет от Етър, припомня „Тема спорт“.  В момента той е вратарят в елита инкасирал най-много попадения от всички – 40.

Костадинов пък прави силен сезон във Втора лига и до момента има 15 мача без допуснат гол.

Както  е известно титулярият страж на черно-белите Динко Хоркаш категорично отказа да подпише нов договор и в края на сезона си тръгва като свободен агент.

В същото време младият Кристиан Томов, който го замени в двубоя срещу Хебър, все още не е готов да бъде титуляр в родния елит.

В момента в Локомотив Пловдив е един от големите герои на тима от преди години – Мартин Луков, но и той трябва да наваксва с подготовката, тъй като не е играл в официален мач повече от 7 месеца.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ