Актуалната ситуация между ЦСКА и Златомир Загорчич

7 Dni Sport27.02.2024
Славия - Берое, Златомир Загорчич

Настоящият треньор на Славия Златомир Загорчич е един от вариантите за нов наставник на ЦСКА при раздяла с Нестор ел Маестро.

Изглежда дните на Ел Маестро начело на „червените“ са преброени, особено след неубедителната зимна подготовка и съботното поражение с 0:1 от Черно море. В мача футболиститите на ЦСКА не записаха дори точен удар към вратата на „моряците“.

Както стана известно, голяма неустойка все още пази мястото на Нестор Ел Маестро в ЦСКА. Той взима рекордните 30 000 евро заплата. Засега сърбинът с британски паспорт остава треньор на тима и ще го изведе среу Арда в 1/4-финалите на Купата на „България“.

Все пак обаче ръководството на ЦСКА работи по намирането на негов заместник и дори се водят преговори със Златомир Загорчич. Той бе спряган за наставник на „червените“ и преди няколко години. Тогава обаче в последния момент представители на организираните фенове се обявиха против идването на Заги в Борисовата градина и ръководните фактори в клуба се отказаха от назначението му, пишат колегите от „Гонг“.

Всички новини около ЦСКА през последните 24 часа, прочетете ги.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ