Новият български старши-треньор на ЦСКА. Кой? Как? Кога и защо?

7 Dni Sport26.02.2024
Стамен Белчев

Столът на Нестор Ел Маестро се разклати изключително силно след безличното представяне и загуба с 0:1 срещу Черно море на „Тича“. В Борисовата градина вече обсъждат поста на сърбина и в момента текат решителни часове за неговото бъдеще. Не е изключено още за двубоя с Арда за Купата на България в сряда червените да имат нов треньор. При такъв развой почти сигурно за трети път на горещия стол ще седне Стамен Белчев, който в момента води дублиращия състав на армейците. Възможно е и сърбинът с британски паспорт да получи последен шанс да се докаже срещу кърджалийци. Отпадане в сряда обаче ще означава, че още с последния съдийски сигнал специалистът няма повече да бъде наставник на червените.

Хасковлията вече има два престоя като треньор на първия отбор на ЦСКА и два в дубъла, където е и в момента.

Има 13 мача в ЦСКА II от юли до ноември 2016-та година, след това поема първия отбор от ноември 2016-та година до май 2018-та, в които записва 57 мача.

Нов престой от юли 2020-та до октомври 2020-та начело на преставителния отбор и от юни 2022-ра си е отново начело на дубъла на „армейците“. Работил е още в Литекс и Арда Кърджали.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ