Георги Дерменджиев дава титулярна позиция на Ивайло Чочев срещу Берое

7 Dni Sport26.02.2024
Лудогорец, Козмин Моци, Ивайло Чочев

Лудогорец ще ближе рани след отпадането от Сервет за Лигата на конференциите. Разградчани гостуват днес на Берое и единственият лек за неуспеха срещу швейцарците ще е убедителна победа под Аязмото. След 0:3 от Славия на старта сега заралии могат да отнесат поне нова „тройка“ от орлите, които се очаква да излеят гнева си върху все още лутащия се тим на домакините.

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се очаква да започне за първи път с Ивайло Чочев сред 11-те. При победата над Черно море на старта на пролетния дял родният халф се появи на почивката, заменяйки Педро Нареси. Сега се очаква националът да замени грешника от реванша със Сервет Клод Гонсалвеш. Негова грешка до голяма степен коства поражението с 0:1 и отпадането.

Чочев няма права за Лигата на конференциите и бе извън групата. Той обаче се намира във форма и ще стартира от първата минута. Възможно е Дерменджиев да заложи на още един роден играч – Спас Делев да започне по лявото крило.

Пред специалиста и подопечните му няма друга алтернатива освен трите точки след отпадането от Сервет и победата на Черно море над ЦСКА на „Тича“ в събота.

Поражението от швейцарците разбута стола на 69-годишния специалист, като само от него и резултатите му зависи дали ще се задържи на него.

Лудогорец продължава усилено да търси отбор на Рай. Бразилецът тотално отпадна от сметките, но не желае да прекрати договора си по взаимно съгласие и клубът ще се опита да го продаде или преотстъпи. Пазарът у нас затваря на 29 февруари (четвъртък). Тогава орлите приемат ФК ЦСКА 1948 в четвъртфинал за купата.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ