Всички пишат за боя на Колежа, а за това? Ученици заведоха класния си на мач на Ботев и…

1

Учениците от XII Г клас от Професионалната гимназия по битова техника в Пловдив изненадаха с поканата си за бала своя класен ръководител инж. Васил Давчев на стадион „Христо Ботев“.

Момчетата използваха полувремето на мача между домакините от Колежа и съперника им от „Етър Велико Търново“, за да реализират своя замисъл. Дикторът на стадиона прочете пред всички поканата на XII Г клас, таблото на стадиона светна със същия надпис, а за да бъде изненадата пълна, зрелостниците опънаха и транспарант. На него нямаше опция за отказ. Вместо това инж. Давчев трябваше да избере между два варианта – „да“ и „естествено“.

„Изобщо не очаквах такава изненада. Обърнах се и видях транспаранта. Дадоха ми спрей да отбележа своя отговор и естествено, че приех“, обясни класният ръководител. По думите му, когато учениците са го поканили да отиде на футболната среща, са му казали, че искат като за последно целият клас да направи нещо заедно. Да бъдат всички на стадиона, за да подкрепят любимия си отбор „Ботев“ (Пловдив).

Инж. Давчев се съгласил, без изобщо да подозира какво планират неговите ученици. „Ще се ходи на бал“, заключи той след победата на Ботев над Етър с 2 на 0.

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ