В Рио де Жанейро не могат да повярват какво правят бразилците в Левски

Левски, Дарлан

Китайският Ухан Три Таунс потвърди вчера привличането на бившия футболист на Левски Дарлан. А в Бразилия са категорични, че това е отличен трансфер за родния тим, както и за Гремио, откъдето той дойде на „Герена“ през лятото. „30% не са малко, а Дарлан за толкова кратко време смени два отбора в чужбина“, коментираха медиите в южноамериканската страна.

Самият Дарлан обяви, че стартира още едно красиво пътуване. „Щастлив съм и горд, че имам възможността да бъда част от Ухан Три Таунс. Нека и Господ да бъде с нас“, написа той. Халфът качи и клип от забележителностите на града, който придоби иначе толкова печална слава покрай COVID-19.

„Дарлан защитаваше синята фланелка на Левски където вдигна цената си, а сега и тази със същия цвят на Ухан. Едно партньорство, което работи. Не е важно с колко си приятел, а с кого!“, похвали се агентът Джери Перейра, който е спомогнал за сделката.

Негов съотборник в Ухан ще бъде и бившият футболист на на Берое и Лудогорец – Педро Енрике.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ