ТВ-интервю преобърна съдбата на звезда на Локо Пд, поканиха го да остане

1

Ръководството на Локомотив Пловдив промени коренно позицията си относно основен футболист в отбора. Шефовете на „Лаута“ ще стартира нови преговори с крилото Бабакар Дион за договор. Контрактът на 26-годишния играч изтича след края на сезона и той може да си тръгне като свободен агент през лятото.

През есента той отхвърли предложението на шефовете.

В началото на зимната подготовка изпълнителният директор Павел Колев обяви, че ръководството няма да предлага нов договор на Бабакар Дион и най-вероятно той ще завърши сезона с екипа на Локомотив Пловдив, след което да премине в друг отбор.

Промяната идва и от изненадващото желание на самия футболист да остане на „Лаута“, което той потвърди и в предаването „Домът на футбола“.

През миналата година белгиецът бе на крачка от трансфер в швейцарския Грасхопърс, но сделката пропадна в последния момент. Той бе в полезрението и на тимове от Швейцария, Белгия и Азербайджан.

До този момент Бабакар Дион има 58 официални мача за Локомотив Пловдив, в които е записал 11 гола и 8 асистенции, пресметна Пловдив24.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ