Крумовград разгоря войната в Ботев с две победи, ще се обърне ли палачинката сега?

1

Ботев (Пловдив) ще стартира футболната 2024 година с „гостуване“ на Крумовград. Двубоят е в събота от 12:00 часа на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Макар и формално мачът да се води гостуващ за „жълто-черните“, момчетата на Душан Керкез със сигурност ще бъдат домакини на своята база.

Крумовград е костелив орех за „канарчетата“ през настоящия сезон. Двата тима се срещнаха два пъти до момента, като и в двата случая „синьо-жълтите“ се оказаха крайни победители, припомня Пловдив24.бг.

Първият сблъсък бе през август, когато в официален мач Крумовград стигна до обрат с 2:1. Загубата доведе до треньорска рокада, както и до множество промени в „жълто-черния“ клуб.

Само няколко седмици по-късно двата тима изиграха контролна среща, която бе неофициалният дебют на Керкез. Крумовград успя да спечели с 2:4 след обрат – Конте и Бароан вкараха два бързи гола за „канарчетата“, но с две попадения на Димитър Тонев и по един гол на Александър Колев и Китан Василев гостите стигнаха до успеха. На трибуните пък имаше множество плакати срещу собствениците на Ботев Пд, което разпали враждата край Бирената.

Със сигурност съботният двубой ще донесе много емоции в „Коматево“. Очаква се феновете на „канарчетата“ да изпълнят до краен предел трибуните, а билетите са на цени от по 15 и 20 лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ