Черно море заяви „Ивайло“ за евентуалните си мачове от европейските клубни турнири

7 Dni Sport26.01.2024
Черно море - Слован Либерец, Отбор

Ръководството на Черно море обмисля възможността да заяви стадион „Ивайло“ във Велико Търново за евентуално участие в евротурнирите, пишат колегите от „Тема Спорт“.

При последното участие през 2015 година, когато варненци отпаднаха от Динамо (Минск), те използваха стадиона на Лудогорец в Разград. Сега обаче шефовете на „моряците“ най-вероятно ще направят промяна. Причината са не добрите отношения с колегите от Делиормана, като напоследък между двете страни „летяха“ декларации.

Както е известно, варненци зимуват на върха в efbet Лига и са близо до участие минимум в Лигата на конференциите през лятото. Клубното съоръжение на моряците „Тича“ не отговаря на изискванията дори за първия квалификационен кръг и заради това ръководството на клуба попълва друг стадион в документите за лицензиране в УЕФА за турнирите.

Разстоянието от Варна до Търново е по-дълго с един час, отколкото до Разград, но от Черно море почти сигурно ще изберат „Ивайло“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ