„Нахалниците“ на родния Шаби Алонсо пак тероризират efbet лига! Размазаха Локо Пд за 14-ти пореден мач без загуба

7 Dni Sport10.05.2024
1

„Нахалниците“ от Крумовград продължават да тероризират ефбет лига!

Футболистите на родния Шаби Алонсо – Станислав Генчев, не просто записаха легендарен за новак в елита 14-ти пореден мач без загуба, но размазаха Локо Пд с 4:1!

С две попадения в зрелището в „Коматево“ изригна Алекс Колев, който поведе голмайсторската листа с 14 попадения.

Първият удар посока една от двете врати отправи Оливер Кандем В 4-тата минута. Футболистът на Локо Пд се възползва от оставането му пространство и пробва късмета си, но високо над напречната греда.

Четири минути по-късно Янко Георгиев трябваше да прави спасяване. Евандро проби добре и стреля, но вратарят изби встрани.

Четвърт час след началото късметът покри пловдивчани. Серкан Юсеин стреля много опасно от средна дистанция. Кристиан Томов бе преодолян, но топката се отби от десния страничен стълб.

В 20-ата минута Крумовград излезе напред в резултата. Алекс Колев спечели топката в центъра на терена и пусна извеждащ пас в коридор към Патрик Луан. Той се озова очи в очи с Томов. Младият страж на „смърфовете“ напусна наказателното си поле и остана около дъгата. Луан вдигна поглед и с лекота го преодоля за 1:0.

Две минути по-късно Янко Георгиев беше тестван с удар извън наказателното поле. Той се справи и изби.

Малко след това домакините отговориха. Алекс Колев беше намерен в наказателното поле. Той реши да стреля с едно докосване, но много неточно.

В 29-ата минута Луан отново се измъкна зад защитата на Локо Пд и излезе сам срещу Томов. Стражът този път го изчака, но Мартин Паскалев го препъна в гръб. Главният съдия Михаел Павлов моментално посочи бялата точка. Зад топката застана Алекс Колев, който преодоля Томов за 2:0.

Шест минути по-късно Алекс Колев изпусна страхотен шанс да вкара втория си гол в мача. Таранът се измъкна от противниковата отбрана и се озова на чиста позиция. Той видя, че Томова е леко по-напред и пробва технично да го прехвърли, само че не му се получи.

В 37-ата минута Янко Георгиев отново се намеси чудесно и изби в корнер. При последвалото центриране Тодор Павлов стреля с глава, но в десния страничен стълб.

Още преди почивката, в 39-ата минута Александър Томаш направи две смени, като вкара в игра Димитър Илиев и Мартин Райнов на местата на Ефе Али и Кристиян Пешов.

Три минути по-късно обаче крумовградчани удариха за трети път. Те разиграха късо от корнер. Серкан Юсеин центрира на далечната греда към Божидар Кацаров, който свали към Шимич. От непосредствена близост петицата на Крумовград не пропусна да порази мрежата.

В 54-тата минута Локо Пд най-сетне показа признаци на живот, като върна един от трите гола. Гостите развиха много бърза контраатака. Димитър Илиев пусна към Петър Андреев, който с широка крачка избяга от защитата на Крумовград и с удар ниско по тревата преодоля Янко Георгиев.

Десет минути по-късно Мартин Петков беше намерен с центриране в наказателното поле, но ударът му с глава не затрудни Янко Георгиев.

В 67-ата минута Локо Пловдив остана с човек по-малко. С директен червен картон беше изгонен Оливер Камдем, който влезе много опасно в краката на Диего Рапосо. Първоначално главният съдия му показа само жълт, но след намеса на ВАР промени решението си.

В 72-рата минута Крумовград можеше да сложи точка на спора. Луан беше изведен отдясно и пусна успореден на голлинията пас към Алекс Колев. Неговият удар бе отразен от Томова. Луан овладя край аутлинията и опита меко центриране. Домакините претендираха за игра с ръка на Мартин Петков, но съдията размаха ръце. Атаката завърши с още един изстрел. Топката тупна пред Томов, който обаче съумя да се справи.

Секунди след това Алекс Колев направи резултата 4:1. Таранът засече с глава центриране от ъглов удар. Той бе оставен абсолютно непокрит и без особени затруднения прати топката в мрежата. В 77-ата минута Луан също вкара, но имаше очевидна засадa.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ