Карлос Охене е във форма, дебютира още срещу Баник Острава

7 Dni Sport26.01.2024
Левски, Тренировка, Ноа-Сонко Сундберг

Последното попълнение на Левск – Карлос Охене ще наваксва с подготовката по време на кратката пауза, в която бе пуснат отборът.

Халфът се присъедини към лагера на „сините“ в турския курорт Белек в сряда, а от вчера е стартирал индивидуални занимания.

Ганаецът бе започнал подготовка с Хебър, но след това напусна тима, за да премине през медицинските изследвания на „Герена“, да уреди документите си и да отпътува за южната ни съседка. Охене не е изостанал с подготовката, но му е необходимо да влезе в нужната кондиция. Очаква се халфът да направи неофициалния си дебют със синята фланелка във вторник, когато столичани се изправят срещу чешкия Баник Острава.

Охене бе взет за заместник на Андриан Краев, който отказа да преподпише и пътищата му с клуба се разделиха. Ганаецът дори взе номера на българския национал и през пролетта той ще бъде новият №8 за Левски, пишат колегите от „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ