Французин и аржентинец с класа подсилва Левски, Николай Костов се запознава с качествата им

7 Dni Sport06.01.2024
Берое - Левски, Николай Костов

Ръководството на Левски прави опити да подсили тима, но засега не е осигурило ново попълнение на треньора Николай Костов. Вариант пред треньора са двама чуждестранни играчи. Те са французин и аржентинец.

Двамата са били предложени на спортно-техническото ръководство на сините от бразилския мениджър Джери Перейра, пишат колегите от „sportlive.bg“.

Предстои от „Герена“ да вземат решение дали да ги привлекат.

„Наистина съм предложил французин и аржентинец на Левски. Скаутите на клуба и треньорът Николай Костов първо трябва да преценят дали ще им свършат работа и ще допринесат ли за вдигането на нивото на отбора. За момента е излишно да се разкриват повече подробности за играчите“, потвърди Перейра. Преди време той бе предложиш и свои сънародници на Левски.

За да привлекат нови играчи, от „Герена“ изчакват да осъществят изходящи трансфери. Това е и една от причината селекцията към момента да се бави. Въпреки че треньорът Костов държи да има попълнения за старта на подготовката – медицинските прегледи стартират на 10 януари, а първата тренировка е насрочена за 12-и.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ