ЦСКА към норвежки тим: Вземете пари сега от нас за звездата си! Иначе лятото идва за 0 цента

ЦСКА - Спартак Варна, Данаил Ганчев

ЦСКА ще опита да намали цената на един от футболистите, които е набелязал за зимната си селекция.

Както е известно, в сряда медиите в Норвегия написаха, че водещ български отбор проявява сериозен интерес към халфа на Розенборг Олаус Скарсем, а проверка  показа, че става въпрос за армейците.

Според запознати цената на 25-годишния полузащитник е около 500 000 евро, но настоящият му договор изтича след 12 месеца – на 31 декември 2024 г. От това ще опита да се възползва ЦСКА като се очаква от „Армията“ да изпратят по-ниска оферта, защото от лятото Скарсем ще може да подпише предварителен договор с всеки клуб и да си тръгне без пари от Розенборг.

Червените със сигурност ще подсилят халфовата си линия през зимата. Те се интересуват от бившия си футболист Жанио Бикел, който игра и под ръководството на Нестор Ел Маестро, а в момента защитава цветовете на турския Газиантеп. В радара на армейците попада и 29-годишният полузащитник на последния в германския елит Дармщад – Фабиан Шнелхард.

“Тема спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ