Иван Турицов е един от основните гости на сватбата на Божидар Чорбаджийски

7 Dni Sport21.12.2023
ЦСКА, Тренировка, Иван Турицов

Един от основните футболисти на ЦСКА Иван Турицов беше гост на сватбата на бившия си съотборник на „Армията“ Божидар Чорбаджийски. Централният защитник се врече във вярност на дългогодишната си половинка Анастасия вчера. Освен десният бек Турицов, на събитието присъства и друг играч на ЦСКА – по-малкият брат на Чорбаджийски – Георги, който е част от дублиращия състав, воден от Стамен Белчев, но се очаква да бъде повикан за зимния лагер на представителния отбор.

Няколко дни по-рано пък Турицов, заедно с Йосиф Панов – Пепелянката, носител на световната титла в полусредна категория на Универсалната боксова организация (UBO), бе специален гост на спортния празник в СУ “Иван Вазов” в родния му Плевен.

Родният национал призна, че всеки път, когато се прибира у дома е изключително щастлив и обичта на децата го зарежда с много положителен заряд. Футболистът напомни на учениците, че училището трябва да е на първо място за тях, но не бива да забравят колко важен е и спортът, за да се изградят като пълноценни личности.

Проектът „Младите хора – Бъдещето на област Плевен – гражданско активни” е поредният проект на Асоциация „Докосни дъгата”, който успява успешно да ангажира вниманието на младите хора и да ги мотивира да бъдат социално отговорни, за да могат да изградят навреме трайни умения за справяне с агресията, както и да водят здравословен начин на живот.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ