Сектор „Б“: Лудогорец спечели приза „Селски отбор №1“

7 Dni Sport02.10.2023
Левски - Лудогорец, Отбор

Феновете на Левски от Сектор „Б“ излязоха с публикация в социалните мрежи. Привържениците са на мнение, че Лудогорец е най-подкрепяният отбор от съдиите и в същото време играе анти футбол.

Ето какво написаха:

„Снощи Левски загуби мач, който в никакъв случай не заслужаваше да загуби пред пълния „Георги Аспарухов“! След много силното начало и доминация над Лудогорец се започна със спорни отсъждания само в едната посока и спестени картони на гостите, което доведе до загуба на концентрация, изнервяне и нелепо допуснат гол.

Левски продължи да играе добре, но когато това на снимката не е червен картон, не е дори жълт картон (защото щеше да е втори) в 60-та минута на мача ти става ясно, че Лудогорец са си дошли със съдиите не само на терена, но и във ВАР стаичката и ще е почти невъзможно да се пребориш за нещо в този мач. Дори няма да говорим за разликата в бюджетите в пъти или в дължината на резервните скамейки на двата отбора. Отделно все бяхме видяли лежане, симулации, бавене на време и антифутбол от отбори като Етър, Ботев Враца и Пирин тази година на Герена, но Лудогорец тотално ги надмина по всички тези показатели и под благосклонния съдийски поглед си спечели приза за селски отбор номер 1″, се казва в съобщението.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ