Откриха новата трибуна на стадион „Локомотив” в Пловдив

7 Dni Sport02.10.2023
Screenshot 2023-10-02 at 12.58.37

Новата трибуна на стадион „Локомотив” в Пловдив, която се строеше в продължение на месеци, днес бе официално открита.

Тя ще може да бъде използвана от феновете в днешното дербито между Локомотив и ЦСКА.

Новата трибуна на спортния комплекс бе открита с водосвет, а на церемонията присъстваха областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев, Костадин Язов, който отговаря за строителството на съоръжението от страна на Община Пловдив, Живко Желев – управител на фирмата-строител на стадиона, легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев и бившият изпълнителен директор на футболния клуб Атанас Узунов.

На събитието бе и един от двамата собственици на Локомотив – Адам Сотков.

„Имам удоволствието да поканя на откриването на Южната трибуна човека, благодарение на когото това стана възможно – както двете трибуни, които вече са готови, така и бъдещите две. Изказвам благодарности към г-н Борисов като собственик и от името на цялата локомотивска общност“, обърна се към Бойко Борисов Адам Сотков.

„След стадиона на Ботев и Локомотив гледат с повече оптимизъм бъдещето, виждайки тези готови трибуни. Другата трибуна също расте. Отборът им е първи. Както винаги съм казвал, аз нямам неизпълнени обещания. Който и да е собственик, който и да е тук – те знаят, че надеждата им е в нас“, заяви Борисов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ