ЦСКА и Япония. Трябва и може.

7 Dni Sport02.10.2023
Screenshot 2023-10-02 at 12.17.12

ЦСКА е най-успелия български отбор, като е спечелил 31 титли, които е спечелил с качествен футбол.

Клубът винаги е показвал прекрасно и професионално отношение, както на терена така и в пресконференциите. Отношение на ниво трябва да се покаже и срещу Локомотив Пловдив в мача от efbet Лига, който ще се играе на стадион „Локомотив“ в парк „Лаута“. За какво става въпрос? Този мач ще открие трибуната за гости на стадиона. За феновете на ЦСКА са отпуснати над 1 000 места, на които има седалки и всички условия, за да се чувстват гостите чудесно. „Армейците“ трябва да покажат европейско поведение и да пазят всичко, което е построено за тяхното удобство. Всички са сигурни, че именно това ще направят те.

За пример в световен мащаб затова може да се даде националния отбор на Япония и техните привърженици. На световното първенство в Катар, а и не само те почивстваха секторите си, като благодарност за условията, които са получили. Това са правили и от ЦСКА, като са оставали съблекалнята след техен мач изчистена по отличен и безупречен начин.

„Привържениците трябва да дадат отличен пример с поведението си и да подкрепят ЦСКА по начина, който винаги са го правили.“, категорична е самата публика.

Снимка: Официалната Фейсбук страница на Японската федерация по футбол


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ