Браян Кордоба пропуска мача Локомотив Пловдив – ЦСКА

7 Dni Sport30.09.2023
Берое - ЦСКА, Браян Кордоба

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро няма да може да разчита на един от основните си футболисти във втори пореден мач. Централният защитник Браян Кордоба е аут за гостуването на Локомотив Пловдив. Двубоят на „Лаута“ е в понеделник oт 20:00 часа.

24-годишният колумбиец не игра при победата с 2:0 над Локомотив София в четвъртък, след като се контузи при гостуването на Ботев Пловдив (2:1) миналата седмица.

Кордоба беше заменен още преди почивката, когато се хвана за левия аддуктор и се наложи да бъде изнесен на носилка. Той се възстановява по специална програма и се подготвя индивидуално, като все още не се е присъединил към основната група. В негово отсъствие партньор на Християн Петров в центъра на защитата в понеделник ще бъде Мено Кох.

Медицинският щаб на „червените“ прави всичко възможно да вдигне Кордоба за вечното дерби с Левски следващата събота от 14:45 часа.

Автор: „БЛИЦ“ 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ