Ботев Пловдив иска да вземе Георги Миланов в своите редици

7 Dni Sport18.08.2023
Лудогорец - Левски, Георги Миланов, Антон Недялков

Ботев Пловдив гласи пореден сензационен трансфер на известен българин, след като в сряда представи Ивелин Попов, който напусна Левски в понеделник.

„Канарчетата“ са направили оферта към бившия национал Георги Миланов. 31-годишният футболист, който в момента е свободен агент и продължава да очаква атрактивно предложение от чужбина, все още не е дал своя отговор на „жълто-черните“. Интерес към него има и от страна на Арда.

През зимата Миланов премина от Левски в Ал Дарфа (ОАЕ), където обаче се задържа само един полусезон и напусна, след като отборът му изпадна от елита. В началото на лятото се очакваше Футболист №1 на България за 2012 г. да се завърне на „Герена“, но такъв трансфер не последва.

След слабото начало на сезона и записаните само две равенства в първите пет мача Ботев (Пловдив) се активизира на пазара. В резултат на това беше сделката с Ивелин Попов. Сега в полезрението на „канарчетата“ е и Георги Миланов.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ