Лудогорец пак заплаши феновете на ЦСКА: Да не сме видяли червена фланелка извън сектора ви

7 Dni Sport11.08.2023
Лудогорец - ЦСКА, Отбор

Лудогорец пусна важно съобщение, свързано с шампионатния мач с ЦСКА. Дербито на кръга е в неделя.

Съобщението без редакторска намеса:

„ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с ЦСКА от V кръг на efbet Лига, който е в неделя (13 август) от 21,15 ч. на „Хювефарма арена“.

ВАЖНО! Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на ЦСКА е предвиден сектор „Гости“.

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес билети ще се продават на касата на улица „Васил Левски“ от 10,00 ч. до 18,00 ч., утре – от 10,00 ч. до 16,00 ч., а в неделя от 10,00 ч. до началото на двубоя. В деня на мача в 15,00 ч. отваря касата на сектор „Гости“, където ще се продават билети за привържениците на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ