Недялков, защо ти трябваше да се заяждаш? Утре пак цял мач агитката на ЦСКА ще те освирква…

7 Dni Sport10.05.2024
Лудогорец - Заглембе Любин, Антон Недялков

Капитанът на Лудогорец – Антон Недялков, заяви преди дербито срещу ЦСКА от 32-ия кръг на efbet Лига в събота вечер на „Хювефарма Арена“. При победа „орлите“ могат да подпечатат своята 13-ата поредна шампионски титла на България. Левият бек на разградчани сподели, че утрешният мач ще бъде по-емоционален и по-сладък от друг път.

„Настроението в отбора е много добро. Готвим се за един много сериозен мач. Имаме още доста работа да свършим, имаме още два много сериозни мача с ЦСКА и финала за Купата на България с Ботев (Пловдив). Мисля, че се готвим по най-добрия начин и сме готови за всеки едни двубой да покажем едно добро лице. Все пак се борим да бъдем шампиони“.

„За нас, като цяло, срещу всеки един отбор ние е мотивация да бъдем шампиони, независимо дали това ще бъде ЦСКА, Левски, Ботев, Локо. Винаги е мотивация, винаги е желание да се докажеш, да покажеш, че си най-добрия отбор, най-добрия колектив, най-добрия тандем в България. Сега, може би, утре мачът ще е малко по-различен, малко по-мотивационен и ще бъде малко по-сладко от друг път“, заяви Недялков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ