Ботевград не може да повярва каква снаха си доведе от Гърция Александър Везенков

7 Dni Sport11.08.2023
1
Баскетболната звезда Александър Везенков заведе гръцкото си гадже на българското море.

Красивата Никол пристигна у нас специално за 28-ия рожден ден на втория българин, който ще играе в американската НБА лига. Двоиката изкара няколко дни в Ботевград, където Саша се готви за новия си отбор „Сакраменто Кингс“ по специално изготвена програма. Никол е за кратко у нас, но двамата намериха време да отскочат до плажа.
Преди това те отпразнуваха рождения ден на Спортист №1 на България в отбрана компания. Везенков вече запозна Никол с част от родата си, а бащата Сашо вече е дал одобрението си за връзката им. Двамата не обичат публично да показват връзката си, но Никол все пак се издаде, че е в България, в социалните мрежи.

Баскетболната ни звезда и сексапилната гъркиня разкриха връзката си през март тази година. Николе е една от най-добрите състезателки по водна топка в своя клуб „Олимппиакос“ се дипломира в местен колеж като физиотерапевт, а и й предстои сезонът в гръцкото първенство. За момента не е ясно дали връзката й със Саша ще продължи от разстояние, или тя ще избере да зареже кариерата си и да отиде при него. Любовта между Никол и Саша пламна в Пирея. Половинката най Везенков играе за отбора по водна топка на „Олимпиакос“. Спечелила е осем национални титли, три европейски турнира и Купата на носителите на европейски купи през 2015 г., пише България Днес.

Везенков ще остане в България до септември след което му предстои заминаване за САЩ. Българската звезда вече летя зад океана и се запозна с новите си съотборници и шефовете на „Сакраменто Кингс“. Везенков подписа договор с „Кингс“ за 3 години, като за този период ще спечели близо 20 млн. долара. Саша ще загрее за старта на сезона срещу „Гопдън Стейт Уориърс“, където играе суперзвездата Стеф Къри. „Сакраменто“, ще изиграе 2 контроли с шампионите от 2022 г на 16 и 19 октомври обявиха от тима на Сан Франциско. Сезонът в НБА през тази година започва на 25 октомври.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ